Mistrovský párek v galerii: Steinex spouští televizní kampaň

Společnost Steinex, přední výrobce uzenin a masných výrobků, má potěšení oznámit zahájení své nové kampaňe s názvem "Mistrovské párky a klobásy". Cílem této kampaně je zvýšit zákaznickou znalost a povědomí o značce Steinex a představit její produkty jako umělecké artefakty v oblasti uzenin.

Kampaň se zaměřuje na náš hlavní produkt, párek značky Steinex, který hraje klíčovou roli ve spotu. Tento spot byl natočen v jedinečných prostorách pražské SmetanaQ Gallery a představuje, s nadsázkou a lehkou provokací, náš párek jako umělecké dílo. Chceme tímto způsobem vyjádřit, že naše uzeniny jsou nejen chutné, ale také výsledkem mistrovství našich řezníků a celého týmu.

Jiří Plachý, výkonný ředitel společnosti Steinex, uvedl: "Je to mistrovství našich řezníků a všech zaměstnanců, díky kterým zkrátka nelze našim oblíbeným a prémiovým uzeninám odolat. Kampaní chceme dát najevo, že jsme inovativní a nebojíme se experimentovat."

Dlouhodobou strategií společnosti Steinex je specializace zejména na kategorii párků a klobás, které jsou zastoupeny ve velké části tradičních řetězců i v online prodejních sítích. Naši zákazníci mohou očekávat kvalitu a chuť, kterou nalezli ve Steinex produktech po mnoho let.

Tato kampaň má také ambici pozdvihnout produkt, párek, který je často vnímán veřejností jako něco běžného, na vyšší úroveň a dát tomuto výrobku lepší renomé. Naším cílem je přiblížit zákazníkům kvalitu párků s tím nejlepším křupnutím, které zná každý, kdo kdy ochutnal skvělý párek. 

Desetivteřinový televizní spot z kampaně "Mistrovské párky a klobásy" bude vysílán na kanálech televizí Nova a FTV Prima během září. Kampaň se také objeví na in-store rádiu řetězce Makro.

Celý kreativní koncept a mediální strategii kampaně vypracovala agentura Czech Promotion, která s námi spolupracuje na dosažení našich cílů.

Společnost Steinex je hrdá na svou dlouhou tradici v oblasti uzenin a masných výrobků a věříme, že tato kampaň přiblíží naše produkty širší veřejnosti a osvěží pohled na naše uzeniny jako na mistrovská díla. Jsme připraveni nadále inovovat a přinášet zákazníkům prémiové kulinářské zážitky.

Napsat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.